Home Uncategorized SHOULD THE ISSUING BANK REQUIRE THE INSURANCE POLICY TO NAME ITSELF AS THE ASSURED PARTY?

SHOULD THE ISSUING BANK REQUIRE THE INSURANCE POLICY TO NAME ITSELF AS THE ASSURED PARTY?

10 second read
0
0
1,874

SHOULD THE ISSUING BANK REQUIRE THE INSURANCE POLICY TO NAME ITSELF AS THE ASSURED PARTY?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Load More Related Articles
Load More By Mr Old Man
Load More In Uncategorized

Check Also

Does a Presentation under a SBLC After the Stipulated Time Become a Next-Business-Day Presentation?

Intro A question has been raised regarding the interaction between ISP98 Rules 9.04 and 3.…